Én kenyérsütőben dagasztottam. Hideg helyen kelt úgy 5-6 órát utána 6 felé osztottam:
Megtöltöttem mák, dió és gesztenyés töltelékkel:
Lekentem tojás sárgájával melegen hagytam rászáradni (30 perc).
Utána lekentem tojás fehérjével hideg helyen ismét 30 perc alatt rászáradt a tojás fehérje.
180-190 fokos sütőben (gáz) 40 percet sütöttem:
Gesztenye töltelék: 3 rúdhoz 3 csomag gesztenye massza 1-2 kanál porcukor rum és vanília aroma és mazsolát tettem hozzá. Kis langyos tejben enyhe tűzön jól kikavartam. Legjobb ha egy éjszakát állni hagyjuk.
Kivanok aldott unnepeket,sok meghitt pillanattal,boldogsaggal!
VálaszTörlésEn most sutom a bejgliket,valoszinu jol kihasadnak majd:D:D
Köszönöm szépen viszont kívánom!
VálaszTörlésNekem kettő repedt ki a 12-ből. Ebből 8 lett a miénk! Jönnek még sütik csak nem volt időm a sütés mellett!