2010. február 19., péntek

Krémsajt.

Én is elkészítettem Viki  féle  krémsajtot:

 Először tejszíneset készítettem egy kis sóval ami  nagyon finom lett. Erről nem készült fénykép. A mostaniba nem ment tejszín. Változtattam rajta 1 kg tejföl ugyan ennyi kefir ment bele. Mindkettő a Cserpes sajtmühelyből  származik és nagyon finom. Fűszerezés piros paprika, só és bors volt amit robotgép habverőjével kevertem bele. Előző könnyebb ez karakteresebb lett. Köszönöm Vikinek ezt a finom receptet!

6 megjegyzés:

  1. Ezt kifogom próbálni.Köszi!

    VálaszTörlés
  2. Szívesen Belly! Vikinek köszönd nélküle én se kezdtem volna bele!
    Nagyon finom az biztos!

    VálaszTörlés
  3. Én is imádok otthon sajtot csinálni!:)

    Milyen Isteni olyan dolgokat enni, amit mi magunk készítünk!:)

    VálaszTörlés
  4. Nekem ez volt sajtból a második!
    Nem szeretem a kész dolgokat szeretek viszont a konyhában lenni.
    Hét közben négyünknek hétvégén ötünknek főzők! Vidéken szeretnék élni aminek sajna nem nagy a valószínűsége! Így marad a hatodik emeleti konyha ami nem túl nagy de azért szeretem!

    VálaszTörlés
  5. Mary! Gyertek Szarvasra lakni. Éppen eladó kettő ház is a közelünkben. Az egyik még cserealap Bp-i-re is:))))) Legalább könnyebb lesz receptcserét bonyolitanunk:))))

    VálaszTörlés
  6. Vikikém mi mennénk de Dani nem menne vidékre sajnos!

    VálaszTörlés