2010. április 25., vasárnap

Miért sütők itthon?

A válasz nagyon egyszerű:
Kevesebbe kerül, igazi alapanyagokat használok!
Főleg ezért: http://www.otvenentul.hu/egeszseg/34551
Ezért egyre több dolgot idén remélhetőleg már a fagyit is itthon állítom elő!
Lehet, hogy nem annyira szép de legalább tudom mi van benne!

6 megjegyzés:

  1. Köszönöm Noémi és Móni!

    VálaszTörlés
  2. A hazai finomabb is és pénztárca kímélő, na arról meg ne is beszéljünk esetleg miből készítik a boltit.
    Egyedül nálam az idővel van baj...

    VálaszTörlés
  3. Liza aki dolgozik annak nagyon nehéz az idejét beosztani. Én itthon vagyok több időm van a háztartásra tudatosabban tudok vásárolni is persze csak addig amíg a pénztárcám engedi! Persze néha azért veszek olyat amit tudom, hogy nem kéne de talán nem akkora probléma!

    VálaszTörlés