2010. november 3., szerda

Sonkával sajttal töltött csirke comb rántva

Hétfőn volt a névnapom és ennek keretében valami újat szerettem volna kipróbálni.
Lidlbe vettem kicsontozott csirke combot ( általában a Lehelen szoktam baromfit venni de ezt már máskor is vettem és nagyon finom volt. Akkor még úgy gondoltam, hogy simán rántom de vettem még ugyanott akció Fekete erdei sonkát :
Sajt meg általában van itthon így ezt találtam ki.
Húst  megmosás leszárítás után  kiklopfoltam.
Beletettem a sajtot és a sonkát:
Félbe hajtottam kívül besóztam ( belül nem kell elég sós a sonka és a sajt).
Duplán panírozta Dani  másodszorra tojásba és prézlibe.
Vastagsága miatt lassú tűzőn sütöttem és petrezselymes krumplit és uborka salátát adtam hozzá.
Nagyon finom kiadós ebéd lett. Máskor is fogom készíteni.

   

9 megjegyzés:

  1. Guszta, nálam nagy kedvenc!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm. Ildy nálunk is az lesz!
    Készen néha vettem de ez finomabb!:)

    VálaszTörlés
  3. Én is szoktam ilyen variációkat kitalálni. Sokkal fincsibb, mintha csupán csak a hus lenne kirántva.
    Itt is köszöntelek sokszor névnapodon Mary :)

    VálaszTörlés
  4. Bianka sajna elfogyott.
    Viki köszönöm szépen.
    Mi is szeretünk variálni!

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki. Egy salátával talán még nekem is lehetne.

    VálaszTörlés
  6. Valikám lehet de a panír elég vastag rajta. :)

    VálaszTörlés