2011. február 28., hétfő

Mustáros tarja

Tegnapi ebédünk ez a aránylag gyorsan elkészíthető étel volt.
Fejenként 1 szelet tarját számítunk.
Előző este megmossuk és jól leszárítjuk a szeleteket.
 Kiklofoljuk utána sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral:


Betesszük a hűtőbe. Másnap kivesszük és olajon kisütjük.
Én most serpenyőben készítettem. De lehet sütőben is.
Először fedő alatt aztán azt levéve készre pirítjuk:


Szép rozsda színű lett! Teflonban sült krumplit adtam hozzá.



7 megjegyzés:

  1. Nagyon megkivántam, csak nyelek nagyokat! Fenséges egy ebéd!!!

    VálaszTörlés
  2. Marym ! mi nagyon, de nagyon szeretjük a mustárral bekent husikat, sőt még ha egy kis mézet is összekeverek a mustárral. Ez a Tiéd valami fenséges. Ma nem tudom mi van velem, de egész nap éhes vagyok. Talán nekilátok a tányérodnak :))
    Istenien néz ki.

    VálaszTörlés
  3. Juci nagyon köszönöm a dicséretet!:)

    Mézzel még nem próbáltam de biztos úgy is finom. Nyugodtan vidd Vikikém egyél! :) Rég készült nálunk de most nagyon megérte. Köszönöm Vikikém neked is!:)

    VálaszTörlés
  4. Mary,de imádom az ilyen kaját,maradt még egy pici?:-)

    VálaszTörlés