2011. február 18., péntek

Sült hal párolt zöldséggel

Nagyon gyors könnyű ebéd. Mirelit halból és mexikói zöldségből. 
A halat citromlé-s   vízben jó alaposan megmostam. Papir törlővel leszárítottam. Besóztam paprikás lisztbe forgattam, kevés olajon kisütöttem.
Közben kevés olajon megpároltam a zöldséget amit sóval, fehér borssal vega fűszerrel és petrezselyemmel fűszereztem. Mint írtam gyors és ezentúl nagyon finom volt!:)

13 megjegyzés:

  1. Szeretem, bármikor szívesen megenném

    VálaszTörlés
  2. Szívesen lettem volna az ebéd vendéged:-))Nagyon guszta

    VálaszTörlés
  3. Bianka mi is így vagyunk vele!

    Ditta gyere várunk...

    VálaszTörlés
  4. Ma én is párolt zöldséget készítettem. Szerintem is nagyon finom és egyszerű elkészíteni, a hallal meg kitűnő lehetett!

    VálaszTörlés
  5. Liza igen finom volt! Várom a tavaszt a friss zöldség miatt!:)

    VálaszTörlés
  6. Gyakran eszünk halat, mindenki nagyon szereti!
    Olyan guszta, hogy szívesen elfogadnám vacsorára!!!

    VálaszTörlés
  7. Juci legközelebb ha csinálok küldök!:)

    VálaszTörlés
  8. Nekem is bejönne ebédre, jó könnyű, és olyan szép színes, hogy jókedvre derít :)

    VálaszTörlés
  9. Eri pont ezért fotóztam le.
    Mondhatni a téma az asztalon hevert.
    Legközelebb többet készítek és küldök mindenikek aki kér!:D

    VálaszTörlés
  10. Hozom a tányérom Mary !!! Nagyon gusztusos. S mindkettőt imádom. Jó ütlet, szeretem a 20 perces kajákat :))

    VálaszTörlés
  11. Köszi Viki! Aki egész héten vajas tésztát hajtogat az gyors ebédet készít! :D

    VálaszTörlés
  12. Nagyon szeretem a halat!Finom ebédetek volt Mary!

    VálaszTörlés