Több helyen találkoztam a Hercegnő burgonya képével és receptjével. Rákeresés után több receptet átolvastam a No salty-n találtam meg egy jó receptet.
Én kicsit több burgonyát főztem kb. 70 dkg-ot. Vajból 7 dkg ment bele de tojássárgájából kettő.
Fűszerek só, bors szerecsendió volt.Amikor kicsit hűlt a krumpli a vajjal és a fűszerekkel az után tettem bele a tojássárgát és robot habverőjével jól átkavartam. A tepsit kivajaztam nyomó zsákba tettem és csillagcsővel kinyomtam a burgonyás pürét:
Én kicsit több burgonyát főztem kb. 70 dkg-ot. Vajból 7 dkg ment bele de tojássárgájából kettő.
Fűszerek só, bors szerecsendió volt.Amikor kicsit hűlt a krumpli a vajjal és a fűszerekkel az után tettem bele a tojássárgát és robot habverőjével jól átkavartam. A tepsit kivajaztam nyomó zsákba tettem és csillagcsővel kinyomtam a burgonyás pürét:
220 fokos sütőben sütöttem 20 percet. Ezután grilleztem 10 percet. ( gázgrilles sütőm van)
Készre sült!
Rántott hal mellé tálaltam.
Juj nagyon guszta. Már rég óta ki szeretném próbálni, mert olyan mutatós
VálaszTörlésBianka nekünk nagyon ízlett!
VálaszTörlésTibi is rögtön mondta, hogy nagyon szép!:)
Köszi a dicséretet!:)
Nagyon guszta lett,úgy hallal együtt meg is enném:-)
VálaszTörlésÜgyes vagy! Egyszer csináltam, nem sikerült, azóta elkerülöm.
VálaszTörlésDitta köszönöm! Küldjek?
VálaszTörlésMóni köszönöm neked is!:) Nekem elsőre sikerült! Bár mindennel így lenne!
Olyan szépek lettek mint valami kis virágok!
VálaszTörlésEgy kis türelemjáték , de megéri!!
Biztos nagyon finom volt!
Köszönöm Juci! Nagyon finom volt!
VálaszTörlésMostanában rendszeresen használom a habzsákot ezért egyre gyorsabban megy vele a dekorálás! :)