2011. április 9., szombat

Bounty bonbon

Kiindulás megint a Praliné Paradicsomból származik.  Minden úgy készült mint Erinaceá-nál csak a ganache maradt most ki és formába töltöttem.  Temperált étcsokival kikentem a bonbon formát fél órára betettem a hűtőbe. Már előre elkészített kókusz krémmel megtöltöttem fél órára ismét ment a hűtőbe
Ezután temperált csokival lezártam hűtőbe vissza egy órára.   Ezután kiszedtem  a formából. Fehér csokival dekoráltam.

10 megjegyzés:

  1. Igen nagy sikere van a családnál!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon profi vagy, Mary!!!! Csak úgy záporoznak a bonbonok! Melyik eddig a kedvenc a családban?

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen Eri! Mindenkinek más!
    De nálunk mindenki imádja a csokit!
    Megjöttek a szilikon formák majd arról is jönnek a képek. Elég sok készült csak az a baj, hogy mást is kell csinálnom!:D Nagyon kreatív bonbont készíteni és én ráéreztem az izére!:)

    VálaszTörlés
  4. Mary,tényleg úgy gyártod a szebbnél szebb bonbonokat mint a csokigyárban:-),nagyon ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  5. Tudod Ditta nálunk mindenki szereti!
    De ez még csak a kezdet! Köszi! :)

    VálaszTörlés
  6. Nagyon belejöttél s bonbonkészítésbe. Ügyes vagy!

    VálaszTörlés
  7. Mary, örülök nagyon, hogy rákattantál te is :)))

    VálaszTörlés
  8. Eri időm nagy részét a konyhába töltöm nagyon szeretek sütni főzni de ezt nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog!:) Nehezebbnek gondoltam!

    VálaszTörlés