Kiindulás megint a Praliné Paradicsomból származik. Minden úgy készült mint Erinaceá-nál csak a ganache maradt most ki és formába töltöttem. Temperált étcsokival kikentem a bonbon formát fél órára betettem a hűtőbe. Már előre elkészített kókusz krémmel megtöltöttem fél órára ismét ment a hűtőbe
Ezután temperált csokival lezártam hűtőbe vissza egy órára. Ezután kiszedtem a formából. Fehér csokival dekoráltam.
Nagyon finom lehet
VálaszTörlésIgen nagy sikere van a családnál!
VálaszTörlésNagyon profi vagy, Mary!!!! Csak úgy záporoznak a bonbonok! Melyik eddig a kedvenc a családban?
VálaszTörlésKöszönöm szépen Eri! Mindenkinek más!
VálaszTörlésDe nálunk mindenki imádja a csokit!
Megjöttek a szilikon formák majd arról is jönnek a képek. Elég sok készült csak az a baj, hogy mást is kell csinálnom!:D Nagyon kreatív bonbont készíteni és én ráéreztem az izére!:)
Mary,tényleg úgy gyártod a szebbnél szebb bonbonokat mint a csokigyárban:-),nagyon ügyes vagy!
VálaszTörlésTudod Ditta nálunk mindenki szereti!
VálaszTörlésDe ez még csak a kezdet! Köszi! :)
Nagyon belejöttél s bonbonkészítésbe. Ügyes vagy!
VálaszTörlésKöszönöm Móni! :)
VálaszTörlésMary, örülök nagyon, hogy rákattantál te is :)))
VálaszTörlésEri időm nagy részét a konyhába töltöm nagyon szeretek sütni főzni de ezt nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog!:) Nehezebbnek gondoltam!
VálaszTörlés