Folyamatosan hozni kezdem a bonbonokat. Most ez a csoda finom Raffaello jellegű bonbon jön.
Kiinduló recept itt.
Hozzávalók:
15 dkg fehércsokoládé
2 ek. mascarpone
2 ek. tejszín
2 ek. kókusz reszelék
2 tk porcukor
15 db fél mandula pirított
Temperált fehércsokival kikentem a bonbon formát. 20 percre hűtőbe tettem. Azt szoktam figyelni, hogy szilárd legyen a csoki ez után lehet tölteni. Habverővel kikeverem a krémet a mascarpone, tejszín, kókusz és a porcukorral. Ezt töltöm bele a formába. Újra pihent a hűtőben kicsit. Megmaradt fehércsokit temperálom és ezzel zárom le a bonbon formát. 1 órára mehet vissza a hűtőbe. Én sokszor este készítem a bonbont akkor másnap reggel veszem ki a formából. Díszítésnek temperált étcsokit használtam.
Nagyon elegáns lett a fekete csokipöttyel díszítve! Nálunk nagy kedvenc!
VálaszTörlésKöszi Eri! Már nálunk is az!:)
VálaszTörlésNagyon szeretném
VálaszTörlésBianka nem csodálom! :D
VálaszTörlésMary,nagyon belejöttél már,profi vagy!:-)Nézzél majd be hozzám kérlek van egy meglepim!:-)
VálaszTörlésKöszi Ditta! Profitól még messze vagyok.:D
VálaszTörlésNézek!:)