Két hete készült tortám. Már itt az ideje, hogy felkerüljön.
Piskóta receptje itt.
Krém:
500 g mascarpone sajt
400 g tejszín + 200 g
2 csomag hab fixáló + 1 csomag
100 g porcukor
1 tk vaníliás porcukor
300 g eper
Felvertem félig a tejszínt beletettem a habfixálót készre vertem vele.
Hozzá kevertem a mascarponét a por és vaníliás cukrot.
3 felé vágtam a tortát alsó lapra krém került rá egy sor félbe vágott eper utána még egy sor krém.
Rá a következő lap és ismét krém, eper, krém következett lefedtem az utolsó lappal ezt vékonyan lekentem krémmel a tetejét és az oldalát is. Hab kártyával dekoráltam. Megszórtam a tetejét kicsi kakaóval,
betettem a hűtőbe. Fenn maradt tejszínt félig felvertem hozzá tettem 1 kanál porcukrot meg a habfixálót.
Jól felvertem habzsákba tettem és ezzel dekoráltam a tortát. Finom lett, sajna több kép nem készült a megfázásom miatt!
Mary ez itt is nagyon szép! :)
VálaszTörlésItt is köszönöm Emőke!:)
VálaszTörlésHmmm, eper és mascarpone, a kedvenc kombinációm :)
VálaszTörlésIgen az volt Erinacea! :)
VálaszTörlésNagyon finom torta lehetett,és nagyon szép is lett!
VálaszTörlésKöszönöm szépen Ditta!:)
VálaszTörlésNeked mindig szépre sikerülnek a tortáid. Szép a díszítés is!
VálaszTörlésKár, hogy nem kostolhattam meg!
Juci köszönöm szépen! Majd legközelebb küldök! :)
VálaszTörlésKöszi Bianka! :)
VálaszTörlés