Jó hosszú nevet kapott ez az egyszerű de nagyon finom krém. Előző írásomban itt szó volt, hogy hozom a krém receptjét. Sajna csak most lett időm leírni.
200 g tejszínt felmelegítek hozzáteszek 200 g kockára apróra tördelt fehér csokit ( persze lehet tej vagy étcsoki is ) és kis lángon lassan krémesre keverem. Jól kihűtöm én egy éjszakára hűtőbe tettem.
Másnap habverővel felvertem hozzá kevertem 500 g mascarpone sajtot. Lehet izésíteni vaníliával amit a krémbe főzünk én most 1/4 rudat használtam. Kellemes ízt kölcsönöz neki.
200 g tejszínt felmelegítek hozzáteszek 200 g kockára apróra tördelt fehér csokit ( persze lehet tej vagy étcsoki is ) és kis lángon lassan krémesre keverem. Jól kihűtöm én egy éjszakára hűtőbe tettem.
Másnap habverővel felvertem hozzá kevertem 500 g mascarpone sajtot. Lehet izésíteni vaníliával amit a krémbe főzünk én most 1/4 rudat használtam. Kellemes ízt kölcsönöz neki.
Jól hangzik,szerintem nem is hosszú{én nagy elnevező vagyok :-D}
VálaszTörlésKöszi Belly! :)
VálaszTörlésKedves Mary!Pont ilyen krémet kerestem egy tortához :) Ez a mennyiség elegendő egy 23-24 centis torta töltéséhez és bevonásához?Illetve elég szilárd-e a krém, hogy bevonjam vele a tortát!
VálaszTörlésÜdv: Szofika
@Grofur
VálaszTörlésSzofika ez egy 24 cm-es torta megtöltésére elegendő bevonatot plusz számolni kell hozzá.