2009. december 15., kedd

Hulala krémes torta.

Vizes piskotát. készítünk előző link szerint. 26 cm-es torta formában két lapban kisütjük.



Alábbi recept alapján krémet készitünk:

Hozzávalók:

400      ml                    hulala tejszín
    8     dkg                  porcukor
  1,5    kanál                kakaó
                                   rum  és vanília aroma ízlés szerint.

Robottal könnyű krémet keverünk ki. Először a tortalapot kenjük meg rátesszük a második lapot annak a tetejét kenjük be utána az oldalát.
Ízlés szerint dekoráljuk.

4 megjegyzés:

  1. Mary! ez a vizespiskótás dolog nekem elkezd tetszeni :-) Szép lett a tortád. Sok boldogságot a fiadnak.
    Képzeld a maradék piskótámra ma megcsináltam a Te habodat. Olyan szép nem lett, mint a Te női szeszélyed, de nagyon finom volt. Hát hiába, biztos szeszélyes volt az időjárás - ráfogom :-)

    VálaszTörlés
  2. Viki! Több tíz éve csinálom a női szeszélyt!
    Némi előnyöm van! :)

    VálaszTörlés
  3. Hát ez az Mary ! én meg vén fejemre, most kutyultam össze az elsőt :-) Na de remélem még belejöjhetek :-)

    VálaszTörlés
  4. Persze Viki, hogy bele jössz! Mint kis kutya az ugatásba!

    VálaszTörlés