Hozzávalók:
1 kg zöldborsó
5 szál sárgarépa
2 szál fehérrépa
petrezselyem, só, bors, vega füszer keverék,
1 kanál liszt
4 dkg tészta
A zöldborsót és a zöldségeket megpucoltam, megmostam,felkarikáztam olajon a fűszerekkel megpároltam.
3 liter vizet felforraltam megsóztam, beletettem a megpárolt zöldséget és borsót a tésztát. Közben a megmaradt olajon megpároltam a felvágott petrezselymet. 1 kanál lisztet hozzá adva rántást készítettem.
Amikor a zöldségek és a tészta megpuhult hozzá adtam a rántást a leveshez. Összeforralás után tálaltam.
Nagyon szeretem, de egyedül vagyok a családban a rajongásommal. Egy tányérral elfogadnék!
VálaszTörlésÍrtam neked levelet a napokban, megkaptad?
Küldök szívesen Noémi!
VálaszTörlésJó, hogy szóltál megfeledkeztem róla!
Természetes, hogy küldők receptet!Válaszolok majd!
Nagyon finom a zsenge borsóleves.
VálaszTörlésIgen Móni nagyon finom! Mi nagyon szeretjük.
VálaszTörlésNagyon finom én hétvégére készítem
VálaszTörlésKöszi Bianka! Mennek a szezonális ételek!:)
VálaszTörlés