2010. augusztus 24., kedd

Pogácsák sajttal és magvakkal


Csak úgy rám jött a pogácsa sütés. Megérte, mert finomak lettek.
Recept ITT.
Most nem csak sajtos készült hanem magvas is.
Látható az új külső részeként az aláírás is változott.:)
  

11 megjegyzés:

  1. Tegnap én is állandóan pogácsát kívántam. Szépek!

    VálaszTörlés
  2. Köszi Móni!:)
    Szombaton Daniék buliba vittek abból nekünk kevés maradt. Ezt pótoltam ma!

    VálaszTörlés
  3. Belly küldök szívesen!
    Bianka köszi!:)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon tetszenek a magos pogik, én nagyon szeretem a magokat, sajnos a családom kevésbé, a "fogukba mennek a magok". Szóval csinálom nekik sajtosan és nekem meg magokkal.
    Kérdés: A receptben az írod "60 dkg liszt" - hát én annyi rossz kenyeret sütöttem, mert nem a jó lisztből csináltam, hogy nekem a liszt pontos megnevezése nagyon fontos lett. Végre tudom, mi a neve Svájcban a 80-asnak de pl rétesliszt nincs és van 3 féle fehér liszt. Szörnyű.
    Úgy szeretném, ha finom lenne! Előre is köszönöm és kellemes hétvégét kívánok!
    NagyZsuzsa

    VálaszTörlés
  5. Zuzsa én a pogácsát ha a recept mást nem ír finom lisztből készítem.
    60 dkg-ból 2,5-3 tepsi van nálunk ez két napig elég általában.
    Jó hétvégét neked is!:)

    VálaszTörlés
  6. Köszönöm Mary, majd beírom milyen lett!
    Zsuzsa

    VálaszTörlés
  7. Zsuzsa köszönöm ha beírod! :)

    VálaszTörlés
  8. Mary, SZENZÁCIÓS finomak a pogácsák! Megvigasztal az elfuserált kenyérért amit előtte sütöttem. Azt hittem, hogy nekem most már minden sikerül és variáltam... Na de azért meg lehet enni, illetve én meg fogom enni. Köszönet a receptért!!!
    NagyZsuzsa

    VálaszTörlés
  9. Zsuzsa nagyon örülök, hogy sikerült!:)

    VálaszTörlés