Hozzávalók:
1600 g halászlé alap ebben vegyesen volt több féle hal
4 nagy fej hagyma, piros paprika, Erős Pista, só, bors, zsír
Paradicsom és a paprika most kimaradt belőle ( télen ritkán veszek).
Pörkölt alapot készítettünk ebbe tettük a hal apróbb részeit:
Egy órát főztük. Ezután Jani kiszedte a szálkákat és késes robotba össze mixelte.
Ehhez az alaphoz öntöttünk még vizet körülbelül 2,5 litert. Összeforraltuk az alap lével beletettük a nagyobb hal szeleteket:
Főztük 20 percet:
Köszönjük Vikikém az ötletet nagyon finom lett! :) Nekünk két étkezésre volt elég persze három fogásos ebédnél.
2 megjegyzés:
Marym ! De boldog vagyok, hogy nektek is ízlett ez a jó kis halászlé. Mi nagyon szeretjük, míg a gyerekek nem igazán.
Kicsit "irigy" vagyok Janidra -persze csak szeretetből- hogy ilyen ügyesen ügyködik a konyhában. Nagyon jól sikerült a halászléte, csodálatos színe van, és az íze pedig mindezektuán biztosan nagyon finom.
Egy ekkora adag nekünk is elég akár háromszori étkezésre is. Igaz, hogy csak hárman fogyasztjuk, mert a lányok nem rajonganak a hal étkekért.
Mary ! Kívánok Neked és Kedves Családodnak Békés, Boldog Új Esztendőt, sok szeretettel.
@Viki
Mi is örültünk, hogy finom lett Vikikém! :) A fiúk sokat segítenek ha itthon vannak amúgy elég sokat dolgoznak. Ünnepek között Dani volt itthon januárban 2 hetet Jani!! :)
Neked is B.Ú.É.K. Vikikém! :)
Megjegyzés küldése