Gyors finom és egyszerű. Amikor Rubin Konyhájában megláttam a Kolbászos zöldborsó pörköltet tudtam, hogy valami hasonlót én is fogok készíteni. Vasárnap rántott pulykamell volt az egy kiló húst ketté vettem a maradék 40 dkg-os volt ebből készült négyünknek a tegnapi ebéd.
Hozzávalók:
40 dkg csíkokra vágott pulykamell
35 dkg mirelit zöldborsó
1 db közepes fej vörös hagyma
só, bors, paprika, olaj
Felkockázott hagymát megpirítom olajon hozzáadom a sót, borsót és a csíkokra vágott pulyka mellett. Zsirájára pirítom. Ráteszem a zöldborsót fedő alatt párolom 15 percet leveszem a tűzről belekeverem a piros paprikát és összeforralom. Párolt rizst adok hozzá. ( Recept holnap).
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése