2013. március 13., szerda

Hagymás csípős csirkemáj párolt káposztával


Persze tudom, hogy előző bejegyzésnél ez a kép volt de az ok egyszerű ott a párolt káposztáról írtam annak receptje ott található. Csirkemáj rendszeres étel nálunk de csak páromnak és nekem, fiaink nem eszik.
Elkészítése  gyors és egyszerű.
Hozzávalók ( 4 adag):
50   dkg  csirkemáj
1     fej    nagyobb vöröshagyma
só, bors, csípős és édes nemes  fűszerpaprika
Májat megmossuk félbe vágjuk és letisztítjuk. Hagymát megpucoljuk félbe vágjuk és felkarikázzuk olajon lesütjük, rátesszük a csirke májat és a sót borsot, megpirítjuk végén tesszük rá a fűszer paprikákat azzal épp csak össze forraljuk. Általában krumplit, tarhonyát adok hozzá de most maradt káposzta az adtam hozzá házi pityókás kenyérrel. Finom volt így is. :)  

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis