Még szombaton volt az ebédünk most van időm feltenni.
Hozzávalók:
1 üveg 690 g-os Alnatura paradicsompüré
1 kg darált hús
2,5 dl rizsből készült párolt rizs
2 db tojás
2 kanál liszt és 2 kanál olaj
só, bors, paprika, cukor
Párolt rizs recept itt először ezt készítem el. Amikor kihűlt összegyűröm a hússal tojással és a fűszerekkel.
Ennek a keveréknek körülbelül 40%-át használtam fel a többi ment a fagyasztóba. 1 liter vizet felforraltam sóztam borsoztam és a húst 8 db gombócnak formáztam és megfőztem lassan a lébe. Amikor puhára főtt hozzá kevertem a paradicsompürét. Összeforraltam. A lisztből olajból rántást készítettem és berántottam.
A maradék húsból töltött káposzta készült. Recept itt. Most füstölt hússal főt.
Következő két napi ebédünk lesz.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése