Meleg van meg még melegebb volt. Ennek ellenére sütők főzök de blogra már sokszor nincs kedvem inkább pihenek. Vasárnapi sütink volt és finom is lett de nem a legszebb. Eleve a piskóta tésztát el is számoltam 8 tojásos de inkább 6 tojásos kellett volna. 35x23 keretben sütöttem 8 tojás 16 dkg liszt és 16 dkg cukorból. Kihűlés után kettőbe vágtam.
Krém hozzávalók:
50 dkg mascarpone
40 dkg tejszín
3 db citrom leve
12 dkg porcukor
2 cs. habfixáló
+ 8 db baba piskóta
Tejszínt félig felvertem belekevertem a habfixálót és készre felvertem vele, hozzáadtam a mascarpone-t tovább kevertem ezután jött a porcukor és a citromok leve. Piskótára kentem egy réteg krémet erre jött a baba piskóta megint krém és rá a felső piskóta lap. Kicsi krém maradt 1 órai hűtés után ezt rákentem a sütire. Magas lett a piskóta de nagyon könnyű és finom lett. Legalább egy éjszakát állnia kell akkor a legfinomabb és a babapiskóta is puha lesz.