Hosszú ideje csak kenyeret meg kalácsot süttem mivel több édességet sütöttem Karácsonyra igy nem sok időm maradt a péksütemény formázásra.
Ma úgy döntöttem, hogy Limara féle sajtos bagettet sütőm meg de kisebb változatban.
Nem hat hanem tíz felé vágtam a megkelt tésztát ami két tepsire került:
20-25 perc kelesztés után bevágtam és még 10 percet kelesztettem.
Utána megszórtam reszelt trappista sajttal :
Bespricceltem vízzel:
220 fokos előmelegített sütőben kb 20 percet sütöttem.
Kisülve a fenti képen látható.
Másik változatát sütő papírral bélelt tepsibe tettem:
Erre nagyobb darabokra vágott mozzarella sajtot tettem és bespricceltem.
Ugyan úgy sült mint a másik:
Látványra a zacskós sütés a szebb de ízre mind kettő finom.
1 megjegyzés:
Szia, honnan van ekkora sütőzacskód, amibe ilyen nagy tepsi belefér?
A bagetteid nagyon guszták.
Megjegyzés küldése