2010. február 16., kedd

Díjat kaptam!

Üzenet várt  ma Kiskuktától ezt a nagyon szép díjat kaptam tőle! Oldalán már megköszöntem de itt is megteszem. Nagyon megtiszteltél vele Kiskukta köszönöm szépen. Én csak azt a tudást adtam át Neked amit én is kaptam E. Margit oldalán. Jó kapni de még jobb adni! Így én is tovább adom:
Viki
Belly
Szepyke
Mind hárman szép kenyereket, kelt tésztákat, péksütiket sütnek és nagyon kedves humoros történetekkel fűszerezik leírásukat! Ezért választottam őket!

7 megjegyzés:

Viki írta...

Mary! De aranyos vagy ! Nagyon szépen köszönöm, s ha hiszed, ha nem, amikor én is megkaptam, azonnal a csodás kenyered jutott eszembe, vagyik akarom mondani... hiszen tudod..... az a szééééééép nagy kihuzható formád :))))
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm, s én is viszont gondoltam Rád. Mivel visszaadni nem illik, igy "csak" megemlítettelek azok között, akikre én elsősorban gondoltam, de már hamarabb hozzájutottak. Gratulálok Neked és én tiszta szívből kívánom, hogy még több és még szebb alkotásaid legyenek, amiket tudom, hogy nem csak saját magad, de a Családod nagy örömére készitesz.

Mary írta...

Viki!
Én meg örülök örömödnek! Annyi mindent tanulunk egymástól és én is csak köszönni tudok neked! Kihúzható formád neked is lesz egyszer de előre szolok, hogy kettőt vegyél, mert egy kevés lesz! Család meg örül.
Díjam alatt van egy új-régi kenyér ahol meg említelek. Sajnálom, hogy nem fotóztam Tibit de még biztos fogom! Olyan örömmel harapott a kenyérbe pedig "csak" a te sajt krémed volt rajta! Igen nekünk ez jelenti az örömet! Mi műveinken él a család nem mű ételeken!

Belly írta...

Mary!

Nagyon szépen köszönöm,szó szerint meghatottál!
Nagyon sokat tanultam tőled és a csajoktól.És a túrós buktád......hetente kell sütni a férjemnek,annyira szereti:-).
Mégegyszer köszönöm!

Mary írta...

Nagyon szívesen Belly! A túrós bukta nálunk is rendszeresen van!:)

szepyke írta...

Nagyon szépen köszönöm, megtisztelsz!:)

Brigitta írta...

Van nálam is egy kis meglepi!:))

Mary írta...

Szívesen Szepyke!
Megyek nézem Brigi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis