2012. február 29., szerda

Kenyér ahogy én készítem. Hatodik rész: Burgonyás kenyér


Múlt héten készült pénteken ez a nagyon finom kenyérke. Limara receptje alapján készült mint kenyereim többsége. Annyit változtattam rajta, hogy nem olajat hanem vajat tettem bele és kacsa sütő jénaiban sütöttem. Elfogyott amikor eszembe jutott, hogy nem fotóztam le egy szeletet. Utólag már mindegy ... 

6 megjegyzés:

Anazar írta...

Szép, csinos kenyérke!

Mary írta...

@Anazar
Köszönöm szépen! :)

Ditta tortái írta...

Jaj,de szép Mary!

Mary írta...

@Ditta
De jól esett Ditta a dicséreted, köszönöm! :)

Nelli írta...

Gyönyörű ropogós héjú kenyérke!:)

Mary írta...

@Nelli
Köszönöm szépen! Igen ropogós volt! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis