Az ötlet Edó-tol jött de a megvalósítás kicsit más lett. De az ötletet köszönöm Edónak! :)
Megszokott 8 tojásos piskótát sütöttem persze most kakaóval.
Tejszínes-mascarponés krém:
400 g tejszínt félig felvertem hozzáadtam 2 csomag habfixálót 100 g porcukrot együtt jól felvertem.
Hozzá adtam 250 g mascarpone-t ezzel együtt is jól felvertem, hűtőbe tettem.
1 üveg meggy befőttet leszűrtem, hagytam jól lecsepegni. A levet felfőztem egy csomag vaníliás pudinggal 2 kanál cukorral ezt is jól lehűtöttem.
A lehűtött krémeket habzsákba tettem a három részre felvágott tortába soronként betöltöttem beletettem a meggyet is, tejszínes krémmel vontam be és dekoráltam, reszelt csokival szórtam meg meggyes krém és meggy került rá. Nagyon finom lett ízlett a családomnak.
Megszokott 8 tojásos piskótát sütöttem persze most kakaóval.
Tejszínes-mascarponés krém:
400 g tejszínt félig felvertem hozzáadtam 2 csomag habfixálót 100 g porcukrot együtt jól felvertem.
Hozzá adtam 250 g mascarpone-t ezzel együtt is jól felvertem, hűtőbe tettem.
1 üveg meggy befőttet leszűrtem, hagytam jól lecsepegni. A levet felfőztem egy csomag vaníliás pudinggal 2 kanál cukorral ezt is jól lehűtöttem.
A lehűtött krémeket habzsákba tettem a három részre felvágott tortába soronként betöltöttem beletettem a meggyet is, tejszínes krémmel vontam be és dekoráltam, reszelt csokival szórtam meg meggyes krém és meggy került rá. Nagyon finom lett ízlett a családomnak.
2 megjegyzés:
Marym ! Ez nagyon klassz. Igy korán reggel jó lenne egy szelet(-ke) :)
@Viki
Imádtuk mi is! Sajna már elfogyott! :(
Megjegyzés küldése