2015. február 1., vasárnap

Sanyi a konyhai segítőm: Bosch HGV 625254H tűzhely Második rész.Előző írásom itt több mint két hónap telt el ami elég hosszú idő ahhoz, hogy leírjam eddigi tapasztalatom. Egyik legfontosabb előny, hogy sütés főzés egyben lemehet. Gáz tűzhelynél vagy főzés vagy sütés ment itt minden egyszerre. Sütésnél egymás után mehet be a sütni való sokszor a második harmadik tepsi gyorsabban sül meg. Sült húsnál, kolbásznál, hurkánál mellette sütőm a krumplit. Hasábkrumpli is a sütőben sül ezáltal sokkal kevesebb olajat használok.


                                  Csülök krumplival egybe sütve.


Sparba 1000,- ft körüli áron vett Hasáb burgonya sütő amit tepsire teszek kicsit kikenem olajjal bele a krumplit átforgatom hőlégkeveréses grillel sütőm 25 percet.
Süteményeket Zenker formában sütőm 5 tojásos kevert tésztákat linzeres sütiket kisebben:


Lidlbe vettem 2.000,- ft volt nagyon szeretem, mert tálalni és rétegelni is lehet benne. Van nagyobb is abban női szeszélyt és több fajta sütemény is sült:


Sütési időkről receptekben meg külön lesz még bejegyzés. Lényeges szempont, hogy sok időt tudok megtakarítani a gyorsabb sütés és az egyszerre sütés főzés által. 

Oldalam facebook-os oldalához itt csatlakozhatsz: https://www.facebook.com/pages/Mary-konyh%C3%A1ja/263861463651322 


Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis