2009. december 15., kedd

Hulala krémes torta.

Vizes piskotát. készítünk előző link szerint. 26 cm-es torta formában két lapban kisütjük.



Alábbi recept alapján krémet készitünk:

Hozzávalók:

400      ml                    hulala tejszín
    8     dkg                  porcukor
  1,5    kanál                kakaó
                                   rum  és vanília aroma ízlés szerint.

Robottal könnyű krémet keverünk ki. Először a tortalapot kenjük meg rátesszük a második lapot annak a tetejét kenjük be utána az oldalát.
Ízlés szerint dekoráljuk.

4 megjegyzés:

Viki írta...

Mary! ez a vizespiskótás dolog nekem elkezd tetszeni :-) Szép lett a tortád. Sok boldogságot a fiadnak.
Képzeld a maradék piskótámra ma megcsináltam a Te habodat. Olyan szép nem lett, mint a Te női szeszélyed, de nagyon finom volt. Hát hiába, biztos szeszélyes volt az időjárás - ráfogom :-)

Maryenne írta...

Viki! Több tíz éve csinálom a női szeszélyt!
Némi előnyöm van! :)

Viki írta...

Hát ez az Mary ! én meg vén fejemre, most kutyultam össze az elsőt :-) Na de remélem még belejöjhetek :-)

Maryenne írta...

Persze Viki, hogy bele jössz! Mint kis kutya az ugatásba!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis