Én is elkészítettem Viki féle krémsajtot:
Először tejszíneset készítettem egy kis sóval ami nagyon finom lett. Erről nem készült fénykép. A mostaniba nem ment tejszín. Változtattam rajta 1 kg tejföl ugyan ennyi kefir ment bele. Mindkettő a Cserpes sajtmühelyből származik és nagyon finom. Fűszerezés piros paprika, só és bors volt amit robotgép habverőjével kevertem bele. Előző könnyebb ez karakteresebb lett. Köszönöm Vikinek ezt a finom receptet!
6 megjegyzés:
Ezt kifogom próbálni.Köszi!
Szívesen Belly! Vikinek köszönd nélküle én se kezdtem volna bele!
Nagyon finom az biztos!
Én is imádok otthon sajtot csinálni!:)
Milyen Isteni olyan dolgokat enni, amit mi magunk készítünk!:)
Nekem ez volt sajtból a második!
Nem szeretem a kész dolgokat szeretek viszont a konyhában lenni.
Hét közben négyünknek hétvégén ötünknek főzők! Vidéken szeretnék élni aminek sajna nem nagy a valószínűsége! Így marad a hatodik emeleti konyha ami nem túl nagy de azért szeretem!
Mary! Gyertek Szarvasra lakni. Éppen eladó kettő ház is a közelünkben. Az egyik még cserealap Bp-i-re is:))))) Legalább könnyebb lesz receptcserét bonyolitanunk:))))
Vikikém mi mennénk de Dani nem menne vidékre sajnos!
Megjegyzés küldése