2010. február 19., péntek

Krémsajt.

Én is elkészítettem Viki  féle  krémsajtot:

 Először tejszíneset készítettem egy kis sóval ami  nagyon finom lett. Erről nem készült fénykép. A mostaniba nem ment tejszín. Változtattam rajta 1 kg tejföl ugyan ennyi kefir ment bele. Mindkettő a Cserpes sajtmühelyből  származik és nagyon finom. Fűszerezés piros paprika, só és bors volt amit robotgép habverőjével kevertem bele. Előző könnyebb ez karakteresebb lett. Köszönöm Vikinek ezt a finom receptet!

6 megjegyzés:

Belly írta...

Ezt kifogom próbálni.Köszi!

Mary írta...

Szívesen Belly! Vikinek köszönd nélküle én se kezdtem volna bele!
Nagyon finom az biztos!

szepyke írta...

Én is imádok otthon sajtot csinálni!:)

Milyen Isteni olyan dolgokat enni, amit mi magunk készítünk!:)

Mary írta...

Nekem ez volt sajtból a második!
Nem szeretem a kész dolgokat szeretek viszont a konyhában lenni.
Hét közben négyünknek hétvégén ötünknek főzők! Vidéken szeretnék élni aminek sajna nem nagy a valószínűsége! Így marad a hatodik emeleti konyha ami nem túl nagy de azért szeretem!

Viki írta...

Mary! Gyertek Szarvasra lakni. Éppen eladó kettő ház is a közelünkben. Az egyik még cserealap Bp-i-re is:))))) Legalább könnyebb lesz receptcserét bonyolitanunk:))))

Mary írta...

Vikikém mi mennénk de Dani nem menne vidékre sajnos!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis