2010. augusztus 24., kedd

Pogácsák sajttal és magvakkal


Csak úgy rám jött a pogácsa sütés. Megérte, mert finomak lettek.
Recept ITT.
Most nem csak sajtos készült hanem magvas is.
Látható az új külső részeként az aláírás is változott.:)
  

11 megjegyzés:

Mónika írta...

Tegnap én is állandóan pogácsát kívántam. Szépek!

Mary írta...

Köszi Móni!:)
Szombaton Daniék buliba vittek abból nekünk kevés maradt. Ezt pótoltam ma!

Belly írta...

Úgy bekapkodnék párat!

Bianka írta...

Nagyon guszták

Mary írta...

Belly küldök szívesen!
Bianka köszi!:)

Névtelen írta...

Nagyon tetszenek a magos pogik, én nagyon szeretem a magokat, sajnos a családom kevésbé, a "fogukba mennek a magok". Szóval csinálom nekik sajtosan és nekem meg magokkal.
Kérdés: A receptben az írod "60 dkg liszt" - hát én annyi rossz kenyeret sütöttem, mert nem a jó lisztből csináltam, hogy nekem a liszt pontos megnevezése nagyon fontos lett. Végre tudom, mi a neve Svájcban a 80-asnak de pl rétesliszt nincs és van 3 féle fehér liszt. Szörnyű.
Úgy szeretném, ha finom lenne! Előre is köszönöm és kellemes hétvégét kívánok!
NagyZsuzsa

Mary írta...

Zuzsa én a pogácsát ha a recept mást nem ír finom lisztből készítem.
60 dkg-ból 2,5-3 tepsi van nálunk ez két napig elég általában.
Jó hétvégét neked is!:)

Névtelen írta...

Köszönöm Mary, majd beírom milyen lett!
Zsuzsa

Mary írta...

Zsuzsa köszönöm ha beírod! :)

Névtelen írta...

Mary, SZENZÁCIÓS finomak a pogácsák! Megvigasztal az elfuserált kenyérért amit előtte sütöttem. Azt hittem, hogy nekem most már minden sikerül és variáltam... Na de azért meg lehet enni, illetve én meg fogom enni. Köszönet a receptért!!!
NagyZsuzsa

Mary írta...

Zsuzsa nagyon örülök, hogy sikerült!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis