2010. október 2., szombat

Kolbász pörkölt tarhonyával. II/1 Tarhonya.

Először a tarhonya készítésével foglalkozom.
Tarhonya eredetéről ITT olvashattok. 
Hozzávalók:
0,5    kg     tarhonya   ( ez a mennyiség körülbelül 6 adag)
8    dl   víz
olaj, só, bors
Olajat felmelegítjük beleöntjük a tarhonyát  megpirítjuk sózzuk borsozzuk és felöntjük vízzel.  Én körülbelül forrás után számított 15 percig főzöm.  
 Lekapcsolom a gázt és körülbelül 15 percet pihentetem.
Összekeverem és tálalom.

Holnap jön a pörkölt ahogy én készítettem.

3 megjegyzés:

Bianka írta...

Izgalmas még nem ettem. Guszta

Bianka írta...

vagyis kolbász pörköltet :))) tarhonyát igen

Mary írta...

Bianka a kolbász pörkölt ez volt itthon alapon ment!:)
Köszi!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis