2011. február 18., péntek

Sült hal párolt zöldséggel

Nagyon gyors könnyű ebéd. Mirelit halból és mexikói zöldségből. 
A halat citromlé-s   vízben jó alaposan megmostam. Papir törlővel leszárítottam. Besóztam paprikás lisztbe forgattam, kevés olajon kisütöttem.
Közben kevés olajon megpároltam a zöldséget amit sóval, fehér borssal vega fűszerrel és petrezselyemmel fűszereztem. Mint írtam gyors és ezentúl nagyon finom volt!:)

13 megjegyzés:

Bianka írta...

Szeretem, bármikor szívesen megenném

Ditta tortái írta...

Szívesen lettem volna az ebéd vendéged:-))Nagyon guszta

Mary írta...

Bianka mi is így vagyunk vele!

Ditta gyere várunk...

Liza írta...

Ma én is párolt zöldséget készítettem. Szerintem is nagyon finom és egyszerű elkészíteni, a hallal meg kitűnő lehetett!

Mary írta...

Liza igen finom volt! Várom a tavaszt a friss zöldség miatt!:)

Juci írta...

Gyakran eszünk halat, mindenki nagyon szereti!
Olyan guszta, hogy szívesen elfogadnám vacsorára!!!

Mary írta...

Juci legközelebb ha csinálok küldök!:)

Praliné Zsuzsi írta...

Nekem is bejönne ebédre, jó könnyű, és olyan szép színes, hogy jókedvre derít :)

Mary írta...

Eri pont ezért fotóztam le.
Mondhatni a téma az asztalon hevert.
Legközelebb többet készítek és küldök mindenikek aki kér!:D

Viki írta...

Hozom a tányérom Mary !!! Nagyon gusztusos. S mindkettőt imádom. Jó ütlet, szeretem a 20 perces kajákat :))

Mary írta...

Köszi Viki! Aki egész héten vajas tésztát hajtogat az gyors ebédet készít! :D

Kata írta...

Nagyon szeretem a halat!Finom ebédetek volt Mary!

Mary írta...

Köszönöm Kata!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis