Több helyen találkoztam a Hercegnő burgonya képével és receptjével. Rákeresés után több receptet átolvastam a No salty-n találtam meg egy jó receptet.
Én kicsit több burgonyát főztem kb. 70 dkg-ot. Vajból 7 dkg ment bele de tojássárgájából kettő.
Fűszerek só, bors szerecsendió volt.Amikor kicsit hűlt a krumpli a vajjal és a fűszerekkel az után tettem bele a tojássárgát és robot habverőjével jól átkavartam. A tepsit kivajaztam nyomó zsákba tettem és csillagcsővel kinyomtam a burgonyás pürét:
Én kicsit több burgonyát főztem kb. 70 dkg-ot. Vajból 7 dkg ment bele de tojássárgájából kettő.
Fűszerek só, bors szerecsendió volt.Amikor kicsit hűlt a krumpli a vajjal és a fűszerekkel az után tettem bele a tojássárgát és robot habverőjével jól átkavartam. A tepsit kivajaztam nyomó zsákba tettem és csillagcsővel kinyomtam a burgonyás pürét:
220 fokos sütőben sütöttem 20 percet. Ezután grilleztem 10 percet. ( gázgrilles sütőm van)
Készre sült!
Rántott hal mellé tálaltam.
7 megjegyzés:
Juj nagyon guszta. Már rég óta ki szeretném próbálni, mert olyan mutatós
Bianka nekünk nagyon ízlett!
Tibi is rögtön mondta, hogy nagyon szép!:)
Köszi a dicséretet!:)
Nagyon guszta lett,úgy hallal együtt meg is enném:-)
Ügyes vagy! Egyszer csináltam, nem sikerült, azóta elkerülöm.
Ditta köszönöm! Küldjek?
Móni köszönöm neked is!:) Nekem elsőre sikerült! Bár mindennel így lenne!
Olyan szépek lettek mint valami kis virágok!
Egy kis türelemjáték , de megéri!!
Biztos nagyon finom volt!
Köszönöm Juci! Nagyon finom volt!
Mostanában rendszeresen használom a habzsákot ezért egyre gyorsabban megy vele a dekorálás! :)
Megjegyzés küldése