2011. április 9., szombat

Bounty bonbon

Kiindulás megint a Praliné Paradicsomból származik.  Minden úgy készült mint Erinaceá-nál csak a ganache maradt most ki és formába töltöttem.  Temperált étcsokival kikentem a bonbon formát fél órára betettem a hűtőbe. Már előre elkészített kókusz krémmel megtöltöttem fél órára ismét ment a hűtőbe
Ezután temperált csokival lezártam hűtőbe vissza egy órára.   Ezután kiszedtem  a formából. Fehér csokival dekoráltam.

10 megjegyzés:

Bianka írta...

Nagyon finom lehet

Mary írta...

Igen nagy sikere van a családnál!

Praliné Zsuzsi írta...

Nagyon profi vagy, Mary!!!! Csak úgy záporoznak a bonbonok! Melyik eddig a kedvenc a családban?

Mary írta...

Köszönöm szépen Eri! Mindenkinek más!
De nálunk mindenki imádja a csokit!
Megjöttek a szilikon formák majd arról is jönnek a képek. Elég sok készült csak az a baj, hogy mást is kell csinálnom!:D Nagyon kreatív bonbont készíteni és én ráéreztem az izére!:)

Ditta tortái írta...

Mary,tényleg úgy gyártod a szebbnél szebb bonbonokat mint a csokigyárban:-),nagyon ügyes vagy!

Mary írta...

Tudod Ditta nálunk mindenki szereti!
De ez még csak a kezdet! Köszi! :)

Mónika írta...

Nagyon belejöttél s bonbonkészítésbe. Ügyes vagy!

Mary írta...

Köszönöm Móni! :)

Praliné Zsuzsi írta...

Mary, örülök nagyon, hogy rákattantál te is :)))

Mary írta...

Eri időm nagy részét a konyhába töltöm nagyon szeretek sütni főzni de ezt nem hittem volna, hogy ennyire tetszeni fog!:) Nehezebbnek gondoltam!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis