2010. március 14., vasárnap

Magyaros pizza.

Ez a harmadik  fajta pizza amit felteszek a blogra. Mint már írtam nagyon szeretjük és általában szombaton szoktuk készíteni Danival!
Tészta alaprecept itt. Annyi változtatás van, hogy 1,5 szeres mennyiséget készítettem a tésztából ( tettem a liszthez 10 dkg tk. tönköly lisztet is). 
Rátét mennyiségét nem mértem ezt lehet izlés szerint.
Ment rá füstölt főtt sonka, paraszt kolbász enyhén csípős, füstölt szalonna, 1 dobozos Mutti pizzaszósz (érdemes megpróbálni nagyon finom), trapista és fűstölt sajt.
Kockára vágott szalonnát olajon megpiritom ráteszem a szintén kockára vágott sonkát és kolbászt. Piritjuk 5-10 percet aztán ráöntjük a pizzaszószt összeforraljuk.
A megkelt tésztát ketté vesszük gömbölyüre formázzuk hagyjuk letakarva állni 10 percet.
Pihentetés után kinyujtjuk enyhén kiolajozott tepsire tesszük. Rátesszük az előkészitett feltétet:
Rátettem a reszelt sajtot:
  
200 fokra előmelegitett sütőben készre sütöttem:

Két nagy méretű pizza van  belölle.


4 megjegyzés:

Bianka írta...

Csak egy falatot :)

Nagyon jól néz ki

Brigitta írta...

Nagyon gusztik,olyan régen csinálta,valahogy a pompos kiszorította nálunk.Én is kéérek!:))

Daisy írta...

Most már hivatalosan is olvasód vagyok, eddig csak inkognitóban látogattalak.
Gyere át hozzám légyszíves!

Mary írta...

Köszi a dicséretet.
Persze, hogy mindenki kap!
Megyek Daisy! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis