2010. október 3., vasárnap

Kolbász pörkölt tarhonyával. II/2 Kolbász pörkölt.

Tegnap ígértem a tarhonyánál, hogy ma jön a kolbász pörkölt hát itt is van.
3 db pápai füstölt kolbászom volt ez elég volt négy embernek egy ebédre.
Nem volt itthon szalonnám így nem pásztor tarhonya készült hanem kolbász pörkölt és tarhonya.
Egyszerű pörkölt alapot készítettem.
2 nagyobb fej vöröshagymát megpucoltam olajon üvegesre pároltam levettem a gázról fűszereztem sóval, borssal, piros paprikával és pici erős fűszerrel felengedtem vízzel és jól összeforraltam. Lehet bele tenni paprikát, paradicsomot is de ez most kimaradt!
Beletettem a karikára vágott kolbászokat jó 5 percet főztem lefedve.
Fél óra alatt kész ebédet készítettem!

2 megjegyzés:

Mónika írta...

Szeretem az ilyen egyszerű házias ízeket.

Mary írta...

Mi is Móni! :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis