2011. február 28., hétfő

Mustáros tarja

Tegnapi ebédünk ez a aránylag gyorsan elkészíthető étel volt.
Fejenként 1 szelet tarját számítunk.
Előző este megmossuk és jól leszárítjuk a szeleteket.
 Kiklofoljuk utána sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral:


Betesszük a hűtőbe. Másnap kivesszük és olajon kisütjük.
Én most serpenyőben készítettem. De lehet sütőben is.
Először fedő alatt aztán azt levéve készre pirítjuk:


Szép rozsda színű lett! Teflonban sült krumplit adtam hozzá.



7 megjegyzés:

Bianka írta...

Imádom a tarját

Mary írta...

Mi is Bianka!:)

Juci írta...

Nagyon megkivántam, csak nyelek nagyokat! Fenséges egy ebéd!!!

Viki írta...

Marym ! mi nagyon, de nagyon szeretjük a mustárral bekent husikat, sőt még ha egy kis mézet is összekeverek a mustárral. Ez a Tiéd valami fenséges. Ma nem tudom mi van velem, de egész nap éhes vagyok. Talán nekilátok a tányérodnak :))
Istenien néz ki.

Mary írta...

Juci nagyon köszönöm a dicséretet!:)

Mézzel még nem próbáltam de biztos úgy is finom. Nyugodtan vidd Vikikém egyél! :) Rég készült nálunk de most nagyon megérte. Köszönöm Vikikém neked is!:)

Ditta tortái írta...

Mary,de imádom az ilyen kaját,maradt még egy pici?:-)

Mary írta...

Ditta sajna nem maradt!:(

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis