Tegnapi ebédünk ez a aránylag gyorsan elkészíthető étel volt.
Fejenként 1 szelet tarját számítunk.
Előző este megmossuk és jól leszárítjuk a szeleteket.
Kiklofoljuk utána sózzuk, borsozzuk és megkenjük mustárral:
Betesszük a hűtőbe. Másnap kivesszük és olajon kisütjük.
Én most serpenyőben készítettem. De lehet sütőben is.
Először fedő alatt aztán azt levéve készre pirítjuk:
Szép rozsda színű lett! Teflonban sült krumplit adtam hozzá.
7 megjegyzés:
Imádom a tarját
Mi is Bianka!:)
Nagyon megkivántam, csak nyelek nagyokat! Fenséges egy ebéd!!!
Marym ! mi nagyon, de nagyon szeretjük a mustárral bekent husikat, sőt még ha egy kis mézet is összekeverek a mustárral. Ez a Tiéd valami fenséges. Ma nem tudom mi van velem, de egész nap éhes vagyok. Talán nekilátok a tányérodnak :))
Istenien néz ki.
Juci nagyon köszönöm a dicséretet!:)
Mézzel még nem próbáltam de biztos úgy is finom. Nyugodtan vidd Vikikém egyél! :) Rég készült nálunk de most nagyon megérte. Köszönöm Vikikém neked is!:)
Mary,de imádom az ilyen kaját,maradt még egy pici?:-)
Ditta sajna nem maradt!:(
Megjegyzés küldése