2012. május 3., csütörtök

Gombás melegszendvics


Áprilisi Kifőztükben találtam rá Szepy  receptjére amit szombaton készítettem kétszer. Ebédre marhahús leves mellé kenyérre és vacsorára is de akkor már bagett-re. Ok egyszerű nagyon finom volt.
Négy személyre fél kiló gombával készült kis változtatással, mert nem volt itthon füstölt sajt így trappista sajt került rá. Biztos sokszor fogom készíteni, mert finom.  Fiúk nevében is köszönjük Szepy! :)
A recept a Kifőztük 2012. áprilisi szám 6. oldalán található.  

4 megjegyzés:

szepyke írta...

Én köszönöm, hogy kipróbáltad!:)

Marianna Beszteri írta...

@szepyke
Szepy én köszönöm a receptet! :)

Marika63 írta...

Melegszendvics minden formában jöhet. Nagyon szeretem!!

Marianna Beszteri írta...

@Marika63
Mi is Marika!:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis