2012. augusztus 25., szombat

Vaníliás csokis babapiskótás pohárkrém

Mai ebédünk utáni desszertünk nagy sikerem volt vele. Reggel készítettem így volt ideje  kihűlni.

Hozzávalók:
12 db babapiskóta
3 adag capuccino amibe 2-3 kanál porcukor és egy kicsi rum aromát teszünk.
1 vaníliás és 1 csokis puding por
2x 3 kanál cukor
2x0,5 l tej
csokis puding porba 3 dkg csokoládé
őrölt fahéj

Capuccino-t elkészítem egy jénai tálba. Megfőzöm a vaníliás pudingot. A pohár aljára teszek 1 db három felé tört babapiskótát  amit előtte a capuccino-ba mártok erre jön egy réteg vaníliás puding erre egy kevés őrölt fahéjt szórok,  ismét piskóta most poharanként kettő félbe törve bemártva. Fenn maradó vanília pudingot elosztom a négy pohárra.Ezután megfőzöm a csoki pudingot ezt és ráteszem a vaníliás pudingra. Nekünk négy pohárral készült de a piskóta növelésével akár hat pohár kijön ebből az adagból, mert capuccino is maradt annyi. Tejszínhabbal is lehet tálalni, mi anélkül ettük, mert így is nagyon kiadós volt.:)




2 megjegyzés:

Roza írta...

Guszta a krémed!:) Jól is esik ilyen hőségben!:)

Marianna Beszteri írta...

@Roza
Köszönöm szépen Roza! Fagyi meg hasonló dolgok készülnek nyáron.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

AddThis