Ez is egy új fejezet része a blogomba. Általam használt piskóták jönnek majd sorban.
Kényelmem is szolgálja, mert a különböző tortáknál ezekre fogok hivatkozni.
24 cm-es kerek formához használom ezt a mennyiséget. Én keretet használok.
Erről későbbiekben írok még. De addig itt lehet látni a használatát a keretnek.
Hozzávalók:
5 db tojás
30 dkg cukor
20 dkg liszt ( átszitálva )
5 kanál víz
Tojásokat szétválasztom.
Sárgáját a cukorral és a vízzel felverem. Tojás fehérjéket tejföl sűrűségűre verem fel.
Először a a tojásfehérjét keverem a sárgájához szilikon lapáttal aztán a lisztet.
Torta formába teszem. 200-ra előmelegített sütőben sütöm 35-40 percet.
Tipp: A tortát körülbelül 12 órával felvágás előtt készítem el ez vagy előző este vagy reggel történik.
Sokkal könnyebb szeletelni és nem morzsolódik annyira .
Kényelmem is szolgálja, mert a különböző tortáknál ezekre fogok hivatkozni.
24 cm-es kerek formához használom ezt a mennyiséget. Én keretet használok.
Erről későbbiekben írok még. De addig itt lehet látni a használatát a keretnek.
Hozzávalók:
5 db tojás
30 dkg cukor
20 dkg liszt ( átszitálva )
5 kanál víz
Tojásokat szétválasztom.
Sárgáját a cukorral és a vízzel felverem. Tojás fehérjéket tejföl sűrűségűre verem fel.
Először a a tojásfehérjét keverem a sárgájához szilikon lapáttal aztán a lisztet.
Torta formába teszem. 200-ra előmelegített sütőben sütöm 35-40 percet.
Tipp: A tortát körülbelül 12 órával felvágás előtt készítem el ez vagy előző este vagy reggel történik.
Sokkal könnyebb szeletelni és nem morzsolódik annyira .
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése